`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru protectia pregurilor, pune si tu ceva transparent, pt ca material se gaseste din plin. Legat de jante, vezi ca daca e ieftin nu e si calitate, si asta se vede foarte bine dupa cateva gropi.
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

am gasit in alta parte cu 1150 ron pe set si chiar sunt modele frumoase si cred eu si rezistente (pe alfaromtrans ) si ce parere aveti de baieti ? daca a comandat cineva ceva am sa pun si niste poze ca sa stiti cam la ce ma gandesc , daca ma supar ma duc la un magazin iau jante de tabla si am terminat treaba macar cu alea nu trebuie sa am grija cum urc bordurile sau sa am grija sa nu le zgarii si gata )) )) ))
      Attached Files

Comment

Modelul 3 imi place, acuma depinde ce iti place si tie
        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

votez nr 4...
          "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

art-urile, sunt f usoare si totodata f slabe ca si rezistenta! faci ce vrei !
            sigpic
            http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

DSL:stai linistit ca rezista,daca sti sa mergi cu ele...acuma depinde de sofer
              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

sunt linistit numai ca stau pe o strada pietruita si e teroare pt bucse (( eu ziceam sa iau 3 jante de tabla , folosesc roata de rezerva si pun in locul ei una de iarna , si cu restul de bani mai schimb niste bucse si mai iau niste covorase si niste huse pt scaune sau fac acum un efort si le iau , ma mai gandesc...

Comment

Votez poza nr 4
                  sigpic

Comment

am gasit ceva sh ,dar nu ma pot hotara intre 2 modele primul cu 6 j la 600ron si al doilea cu 7 j la 800 ron dar sg problema e ca nu am si cauciucurile pt ca sa mearga cea de 7 j pentru ca daca as avea le-as lua (oare nu merg kormoranele pe alea de 7 j ?)

Comment

Merg 185 pe 7J, dar o sa fie putin strech. Dar oricum, eu am mers asa un an
                      sigpic

Comment

Nu stiu sigur daca ai gasit solutia pentru praguri.Pt protectii praguri poti sa vb cu alexyno sau alt cineva care se ocupa de stickere si ti le face si personalizate.Atasez o poza sa vezi cum e.
                        Attached Files

Comment

@iamagi : am sa vad cum vine daca nu le iau pe alea de 6 j sau.... habar nu am ... vad eu cum fac
                          @CMD : si eu ma gandeam sa-mi pun din alea personalizate dar nu stiu daca acopera destul de bine pentru ca zona din poza e cea mai vulnerabila
                          si jantele carora le-am poza imi plac toate pt ca daca nu-mi placeau nu le puneam numai ca nu cred ca am sa le iau pentru ca trebuie sa mai iau si alte chestii cum ar fi bucse .... etc
                          Attached Files
                          Last edited by user2000; 24 March 2011, 12:09.

Comment

poti incerca sa vopsesti, sau sa colantezi pragul cu totul

ce jante iti iei pana la urma ?
                            Attached Files
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

greu te mai hotarasti... succes orice ai alege.
                              Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

dapai'''' , cam asa-i, eu i-am zis sa vina la intalniri si sa vada 7j-uri pe logan si multe chestii;;;; cu pozele o sa ramai usere

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google